Verkoop Horeca

Van Amelsvoort Bedrijfsmakelaardij B.V. weet als geen ander de weg in de uiterst dynamische horecasector. Met een totaal van bijna 53.000 vestigingen, maandelijks honderden startende ondernemingen, overnames en bedrijfsbeëindigingen, is er altijd veel beweging in de horecasector. 

U bent eigenaar van een horecapand dat u wilt verkopen, in een lastige markt met vaak wijzigende regelgeving. Welke prijs kunt u vragen? Met welke wetten en regels moet u rekening houden? Welke horecaondernemers zijn er op de markt? Of is die markt dusdanig dat het verstandiger is het om het pand voorlopig te blijven verhuren?

Wij kunnen u hierover adviseren en andere vragen voor u beantwoorden, met oplossingen die gericht zijn op waarde en rendement. Wij kennen de grillige markt en de vigerende, veranderlijke wetgeving als geen ander en kunnen u op deskundige, betrokken en pro-actieve wijze en via een transparant en gestructureerd proces helpen aan de meest geschikte koper. 

Aangezien u uw bedrijf slechts eenmaal kunt verkopen, is het van belang dat dit goed en kundig gebeurt. Als ondernemer heeft u vaak een emotionele band met uw bedrijf opgebouwd. Als onderhandelaar kunt u deze emoties eigenlijk niet gebruiken. Nuchterheid, objectiviteit en strategie komen u beter van pas. Financiële en juridische risico's dienen zoveel mogelijk beperkt te worden. Het is daarom verstandig om bij de verkoop van uw onderneming te kiezen voor een specialist die thuis is in zowel de horeca- als onroerendgoedbranche.
 
Van Amelsvoort Bedrijfsmakelaardij B.V. staat u volledig terzijde bij het verkopen van uw horeca- of aanverwant bedrijf. Wij adviseren u bij voorkeur in samenspraak met uw accountant of administratiekantoor om fiscale verrassingen te voorkomen. Samen met u wordt de vraagprijs vastgesteld voor uw bedrijf en/of pand. Wij maken voor u een duidelijke en aantrekkelijke bedrijfspresentatie.Wij selecteren serieuze kandidaat-kopers, zowel uit ons relatiebestand, als door middel van advertenties op exclusieve internetsites bijv. Funda, het eigen HMN magazine en in de juiste vakbladen.
 
Bezichtigingen vinden in overleg met u plaats onder leiding van een van onze medewerkers. Indien een kandidaat serieuze interesse heeft, voeren wij voor u de onderhandelingen en stellen voor u de koop- en/of huurovereenkomst op.