Verkoop / Verhuur

Aangezien u uw bedrijfspand maar één keer kunt verkopen of verhuren, is het van belang dat dit goed en kundig gebeurt. Financiële en juridische risico's dienen daarbij zoveel mogelijk beperkt te worden. Het is daarom verstandig om bij de verkoop of verhuur van uw pand te kiezen voor een specialist die thuis is in de onroerendgoedbranche.
 
Van Amelsvoort Bedrijfsmakelaardij B.V. heeft een door de rechtbank beëdigd makelaar in huis die u volledig terzijde staat bij het verkopen of verhuren van uw bedrijfspand. We beschikken over een breed netwerk van contacten in het bedrijfsleven en kennen de communicatiekanalen om uw pand optimaal in de markt te plaatsen.
 
Samen met u stellen wij de vraagprijs vast voor uw pand. Wij maken voor u een duidelijke en aantrekkelijke bedrijfspresentatie.

 
Wij selecteren serieuze kandidaat-kopers, zowel uit ons relatiebestand, als door middel van advertenties op exclusieve internetsites bijv. Funda in Business, de juiste dagbladen en magazines.

Bezichtigingen vinden in overleg met u plaats onder leiding van onze medewerkers. Indien een kandidaat serieuze interesse heeft, voeren wij voor u de onderhandelingen en stellen voor u de koop- en/of huurovereenkomst op.
 
Voor meer informatie over onze verkoop/verhuurbemiddeling kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.