Terug naar de resultaten
Koop / huur
Regio Limburg

Regio Limburg

Vraagprijs € 520.000,- k.k. Huurprijs € 30.000,- p.j. Beschikbaar

Omschrijving

Type object:
Café met zaal, serre, terras, cafetaria en eventueel met gastenverblijf op de eerste verdieping.

Betreft:
Overname horecabedrijf met huur of koop horecapand.

Omschrijving café/zaal:
Gezellig horecabedrijf op mooie locatie met duurzame bedrijfsinventaris en uitstekende...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Horeca Totale oppervlakte 475 m²
Lees meer

Omschrijving

Type object:
Café met zaal, serre, terras, cafetaria en eventueel met gastenverblijf op de eerste verdieping.

Betreft:
Overname horecabedrijf met huur of koop horecapand.

Omschrijving café/zaal:
Gezellig horecabedrijf op mooie locatie met duurzame bedrijfsinventaris en uitstekende exploitatiemogelijkheden. Door de ligging midden in het dorp en door het rijke verenigingsleven in de regio, heerst er in het café een gemoedelijke sfeer. Het café is ruim opgezet, beschikt over een flexibel indeelbare zaal (door middel van verplaatsbaar wandensysteem), een mooie serre en een zonnig terras, gelegen op het zuid/westen.

Dit veelzijdige cafébedrijf biedt tal van exploitatiemogelijkheden. Zo kan men in het café of op het terras terecht voor het nuttigen van een drankje en een hapje. Ook is het heerlijk vertoeven op het buitenterras, waarop het tijdens de zomermaanden ook tot in de late uurtjes zeer aangenaam is mede dankzij de aanwezige terraskachels.

Door het rijke verenigingsleven in de regio, fungeert dit café als thuisbasis voor diverse verenigingen en clubs en hun activiteiten. Daarbij wordt dankbaar gebruik gemaakt van de zaal. De zaal is ideaal voor het verzorgen van feesten, koffietafels en zaalverhuur voor bijvoorbeeld bijeenkomsten, vergaderingen of presentaties. Het biljart is voorzien van een liftinstallatie, waardoor met feesten en partijen extra ruimte kan worden gecreëerd.

Omschrijving cafetaria:
Direct grenzend aan het cafébedrijf is de cafetaria gevestigd. Naast het afhaalgedeelte is er een gezellig zitgedeelte aanwezig met circa 20 zitplaatsen. Voor de cafetaria heeft men een zonnig terras ter beschikking, gelegen op het zuiden met 40 zitplaatsen.

In 2008 is de cafetaria compleet verbouwd en beschikt over alle benodigde apparatuur. De cafetaria is voorzien van een volwaardige bedrijfkeuken, welke tevens wordt ingezet voor feesten en partijen in café. Door de keuze voor duurzame apparatuur en door het voeren van een goed productassortiment, is deze cafetaria weer opgenomen in de Cafetaria Top 100 en behoort derhalve tot de beste cafetaria’s van Nederland.

Omschrijving gastenverblijf:
De eerste verdieping wordt thans aangewend als gastenverblijf voor werklieden en bestaat ondermeer uit; negen kamers met 24 slaapplaatsen, keuken/verblijfsruimte, toiletgroep en doucheruimten. Het gastenverblijf genereert een constante stroom aan huurinkomsten en levert daarbij een aantrekkelijk rendement op. Alternatieve aanwending van de eerste verdieping behoort eventueel tot de mogelijkheden (bijvoorbeeld bedrijfswoning of pension).

Bedrijfsinventaris:
Er is een complete en keurig onderhouden bedrijfsinventaris aanwezig. Inventarislijst is op aanvraag.

Voorbehoud:
Aanvaarding onder voorbehoud goedkeuring pandeigenaar.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 520.000,- kosten koper Huurprijs € 30.000,- per jaar Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Horeca Soort Horeca Café/bar, Eetcafé, Cafetaria Totale oppervlakte 475 m² Verkoopoppervlakte 1 m² Perceeloppervlakte 475 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 0 parkeerplaats(en) Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Locatie Stadscentrum/dorpskern Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen goed Onderhoud buiten goed
Hoofdfunctie
Horeca
Regio
Limburg
Sector
Drankensector
Type
Café, eetcafé
Sector
Fastfoodsector
Type
Cafetaria, restaria

Foto's

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.